Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Nyomtatás

Kiri olasz kalandja 2015

Írta: Super User. Posted in Cikkek

 

Az olasz Da Move csapat meghívására 3 napot tölthetett Milánó környékén Kiri, hogy a világkiállításon a Coca-Cola privát partiján lépjen fel. Csapat alapítónk így fogalmazott:

"Érkezésem első napját egy baráti kosármeccsel zártuk, meg lasagne-val, viszont másnap belevetettük magunk a kemény munkába. Szinte megszakítás nélkül kellett összehangolnunk az esti show végleges koreográfiáját. Élmény volt látni az olasz freestyle csapat házát, felszereltségét, ahol napi 24 órában lehet gyakorolni, erősíteni, pihenni - ezt rendesen ki is használják a kosaras, focis zsonglőrök, parkourosok, biciklisek!

A világkiállítás óriási területet karolt fel, és legkülönlegesebb technológiákkal megalkotott pavilonokban lehetett megtekinteni a nemzetközi tárlatokat, előadásokat élelmiszerekkel, környezettudatossággal kapcsolatban. Fellépésünk apropója a Coca-Cola pavilon megnyitás előtti ünnepsége volt, ahol híres tévébemondók, olimpikonok és a legismertebb kritikus is tiszteletét tette. Látványos, helyenként vicces bemutatónk másnap a Como-i tónál pihentük ki, némi örömlabdázással. Grazie mille Badda & DA MOVE FAM!" - tudhattuk meg Gáspár Botondtól.

Hozzászólások   

 
+1 #1 vitall.hu 2015-08-26 11:35
Ebben a kérdésben a szerző felnyitotta a szemem, most újra át kell gondolnom a témát
Idézet
 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Következő események

Nincsenek események