Nyomtatás

Jön a JAMBO!

Írta: Super User. Posted in Egyéb cikkek

Június közepén rendezik Európa legnagyobb szabású extrémsport fesztiválját.  Június 14-16 közt Bologna ad otthont a szuper cool partynak, ahol 160 sportoló küzd meg 8 színtéren, 24 országból! A szervezőket méltatja, hogy zsűrinek az adott ágak legnagyobb neveit nyerték meg, míg a felhozatal soha nem látott Olaszország első JAMBO rendezvényén!

Lesz szörf és wakeboard is vízi extrémitást hozva a többihez, míg természetesnek mondható, hogy nem maradhatnak ki a gördeszkások,parkour, utcai táncosok, és a BMX-esek sem, és akkor a szabad stílusú sportok közül a legdrágábbról, a freestyle motocrossról nem is tettünk említést, hisz az életveszélyes trükkjeikkel nem véletlenül a legdurvább repertoárral rukkolnak elő, valamint nem maradhat ki a JAMBALL, azaz a freestyle foci és kosár színtere sem! Európa legjobb freestyle csapata, a DA MOVE szervezésében a legnagyobb labdás összejövetelre vár a világ, hisz ezekben a szűk körökben ilyen felhozatal, ennyi helyről, ilyen lélegzetelállító közegben soha ezelőtt nem volt összehozva-EDDIG!

Amerikából jön SNAKE, aki a youtube-os oktató videóiról, és kiismerhetetlen, soha nem látott mozdulatairól vált ismertté, hozzácsapódik a világ kimondatlanul legjobbjának tartott Michael EVOLUTION, aki hollandként hódítja a világot, cirkuszokban, versenyeken, vagy épp Messi oldalán Kobe Bryant dublőre… Harmadik zsűri nem más, mint a japán KAMIKAZE, aki több nívós verseny nyertese, Ázsia egyik legjobbja! A JAMBALL vegyes összetétele úgy alakul ki, hogy van nyolc meghívott sportoló, köztük az angolok legjobbja A2W-aki mostanában magyar csapattárssal, Puskás Laci „Pusival” lép fel NBA-s vagy EUROLIGA rendezvényeken, az olaszokat közös együttműködés során már jól ismerő lengyel STOPA, a JAMNASTYX.HU freestyle crew ukrán barátja NITRO, a tavaly Milánóban együtt fellépő francia BRISCO, Feféék egyik mentora, a helyi nagyágyú BADDA, délről, azaz spanyol honból érkezik POLLITO, míg visszatér a korábbi bajnok Hollandiából ZEPHY személyében! Ki a nyolcadik? A fesztivál egyetlen magyar meghívottja Gáspár Botond „KIRI”, 2010-ben magyar freestyle versenyt nyert, inkább „old school” stílusa dominál, mintsem korunk japán vírusa, valamint sajátos szettjei, amivel kész megmérettetni magát a legdurvább porondon!

 „Nagy hála van a szívemben, hogy ez megadatik, mert korábban csak videóról láthattam hasonló világraszóló párharcokat, és most egyike lehetek a küzdelemben résztvevőknek! Nagyon össze kell kapnom magam, reális céljaim vannak, szeretném megnehezíteni az ellenfeleim dolgát, és zavarba hozni a zsűrit az értékelésnél, amihez pár új move lesz segítségemre. Fantasztikus lesz, hogy testközelből ismerhetem meg a többieket, és tanulhatunk egymástól – a párbajtól függetlenül abszolút barátságos környezetben. Számomra unikum, hogy a versenyen ünneplem a szülinapom ” – mondta KIRI, szinte közvetlenül elutazása előtt. A www.facebook.com/jamnastyx oldalon lehet követni a „mi fiúnk” útját, valamint képes, videós, interjús összeállítással jelentkezik majd az oldal a csodás Itáliából!

A meginvitált ballerek mellett lesz egy selejtező, amin bárki indulhat, ide görög, lengyel és dán párbajozók is érkeznek, hogy kivívják a TOP8-ba jutást! A 2005-ös Trick of the Year után valószínűleg a legjobb mezőny lesz jelen a JAMBO-n! ( www.thejambo.it )

SÉAN, az S3 csapat alapítója, a freestyle foci karizmatikus vezére, 2008-as világbajnok vezetésével a JAMBALL aréna ad helyszínt a focilabdát bűvölőknek, ahol aztán tényleg nehéz favoritot megnevezni – nem mintha a kosarasoknál lenne esélyes… A DA MOVE szervezésében kétségtelenül a legütősebb nemzetközi torna kerül lebonyolításra júniusnak harmadik hétvégéjén!

Köszönjük a versenyhez való részvétel támogatását a kezdo5.hu oldalának, a http://www.bpclothing.hu/ boltjának és persze Nektek sportbarátoknak, cimboráknak!

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés