Nyomtatás

Jön a JAMBO!

Írta: Super User. Posted in Egyéb cikkek

Június közepén rendezik Európa legnagyobb szabású extrémsport fesztiválját.  Június 14-16 közt Bologna ad otthont a szuper cool partynak, ahol 160 sportoló küzd meg 8 színtéren, 24 országból! A szervezőket méltatja, hogy zsűrinek az adott ágak legnagyobb neveit nyerték meg, míg a felhozatal soha nem látott Olaszország első JAMBO rendezvényén!

Nyomtatás

Életforma Forradalom

Írta: Super User. Posted in Egyéb cikkek

Az Életcél Fiataloknak Alapítvány lehetőségei szerint a kortárs ifjúságot célozza meg projektjeivel,rendezvényeivel. Ilyen formában valósulhatott meg, Gáspár Botond kosárlabda magyar freestyle bajnok látogatása Debrecenbe, ahol több iskolába és szociális intézménybe is ellátogatott, „Ép testben,ép lélek, én így élek!” szlogennel, a kosárlabda sport népszerűsítése és a testi- lelki egészséges életmódra való nevelés céljából.

Nyomtatás

Milánóban jártunk, magyarokat is láttunk

Írta: Zsivera Gábor, http://www.kezdo5.hu. Posted in Egyéb cikkek

Gáspár Botond (Kiri) és Kereszti Ádám (Cros) révén magyar résztvevői is voltak az NBA Live Europe 2012 milánói állomásának. A róluk, velük készült anyagot a www.kezdo5.hu stábja készítette. A videó segítségével betekintést nyerhettek abba, miről is szól, amit honfitársaink csinálnak freestlye kosárlabda címén és természetesen pár alapvető dolgot megtudhattok a srácokról is, illetve arról a formációról, mely Magyarországon Jamnastyx.hu cím alatt fut, s melynek képviselői Kiri és Cros.

Forrás

További cikkek...