Nyomtatás

Fecó interjú

Írta: Gáspár Botond. Posted in Tagok

Végre „lehull a lepel” csapatunkat 2013 óta erősítő, hódmezővásárhelyi gyökerekkel rendelkező Farkas Fecóról!

Mióta táncolsz?

Kicsit utána kell már számolnom, lassan 14 éve a kétezres évek elején kezdtem el. Akkoriban egy magyar csapat volt a világbajnok, a Suicidal Lifestyle, nem is laktak tőlünk messze, úgyhogy volt inspiráció.

Nyomtatás

Hey Wassup FeFe?!

Írta: Gáspár Botond. Posted in Tagok

Sziasztok! Felföldi Tamás vagyok, üdvözlök mindenkit Kecskemétről!

Mivel etettek, hogy ilyen nagyra nőttél?  Egy anyukám házi receptje által elkészített süti lehetett az ok. Kb. 20 éves koromban sütött olyat legutoljára, azóta nem növök tovább a 195centinél.

Nyomtatás

Interjú Kirivel

Írta: Ezo. Posted in Tagok

Kirit szólaltattuk meg, a csapat alapítóját, akivel nagyon jó kedélyű írást készítettünk, hogy megismerhessétek őt is egy picit jobban.

Üdv Kiri! Zavarban lennék, ha nem ismernélek, hogy miként is szólítsalak.

Sziasztok! Gáspár Botond Attilának anyakönyveztek, ebből utóbbit nem használom. Kiri a becenevem, jó pár éve, van, aki csak így ismer, míg be nem jelöl valahol.

Nyomtatás

Cros bemutatkozása

Írta: Super User. Posted in Tagok

Köszöntünk Cros! Már az elején tisztázzuk a beceneved jelentését,kialakulását. Tehát, hogy ragadt rád?

Hello mindenkinek! Kereszti Ádám a becsületes nevem, és a kereszt szó angolul cross, ráadásul az egyik legnépszerűbb csel a kosárlabdában a crossover, innen ered, egy aprócska változtatással, mégpedig hogy én egy s-sel írom. 1991-ben születtem, az ELTE földtudományi szakára járok, célom, hogy sikerüljön belátható időn belül befejeznem. Aztán szeretnék ezzel kapcsolatban egy jó állást, és természetesen kosárlabdázni.

Nyomtatás

Ezo bemutatkozása

Írta: Super User. Posted in Tagok

- Üdv Ezo! Kérlek, mutatkozz be, hogy picit megismerhessünk!

Hello, becsületes nevemen Phraner Szabolcsnak hívnak, de a vezetéknevem elég változékony, ugyanis sosem ejtik jól, ráadásul rengetegszer félre is írták 1993-mas születésem óta, a Famertől kezdve Trénerig minden voltam. Sikeres kombinációt alkot a szép magyar keresztnevemmel, ugyanis valamelyiket mindig elrontják, itthon a Phranert, külföldön a Szabolcsot. A név tényleg kötelez, ugyanis ez a kettősség elég erősen rányomta a bélyegét a személyiségemre, és az életemre.